Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post Go to first unread
Suprted1  
#1 Posted : Wednesday, September 18, 2019 9:13:36 PM(UTC)
Suprted1

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 2/24/2015(UTC)
Posts: 9
Norway
Location: Haugesund

Hi all,

I assume that the O1/O3/O5/O7 (L) is setup as the same signal, with no change from default settings.
And the O2/O4..... is setup as the opposite channel (R).

I do not notice any difference of the output level, when only O1 is used, or all 4 connected together. Normal, or some settings that has to be made ?

Im planning to use my setup for stereo output from one Buffalo III.

Also planning to make an IV stage similar to ESSTec´s recommended circuit, only with the single ended option available. Anyone tried that ?

Cheers
Brian Donegan  
#2 Posted : Wednesday, September 18, 2019 9:20:38 PM(UTC)
Brian Donegan

Rank: Administration

Groups: Administration, Customer
Joined: 10/24/2006(UTC)
Posts: 2,771
Location: Massachusetts, USA

Thanks: 2 times
Was thanked: 125 time(s) in 120 post(s)
The output voltage stays the same, but current increases. You will only notice a difference after covering to voltage.
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.