Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Options
View
Go to last post Go to first unread
androidtube  
#1 Posted : Thursday, April 21, 2016 12:15:36 PM(UTC)
androidtube

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 4/19/2016(UTC)
Posts: 1
Italy
Location: Marche

Thanks: 1 times
Hi,

I would like to know if the OPUS DAC or the COD DAC, are compatible with TOSLINK module:

I would like to use the output of TOSLINK as input to OPUS or COD. Is it possible?

Thanks

Anthony
Brian Donegan  
#2 Posted : Thursday, April 21, 2016 1:31:14 PM(UTC)
Brian Donegan

Rank: Administration

Groups: Administration, Customer
Joined: 10/24/2006(UTC)
Posts: 2,865
Location: Massachusetts, USA

Thanks: 2 times
Was thanked: 138 time(s) in 133 post(s)
Not directly. The TOSLINK module outputs an S/PDIF signal. Both the Opus and COD require I2S. You need an S/PDIF to I2S converter, such as this: http://www.twistedpearau....com/digital/wm8804.aspx
thanks 1 user thanked Brian Donegan for this useful post.
androidtube on 4/26/2016(UTC)
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.