Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

2 Pages<12
Options
View
Go to last post Go to first unread
leo  
#21 Posted : Tuesday, September 23, 2008 4:20:49 AM(UTC)
leo

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 8/14/2008(UTC)
Posts: 43
Location: UK

steinholien wrote:
Thanks Russ!
My D1 was mounted the wrong way. Have corrected that, but the output is still competely dead. Any suggestions to other mistakes I might have done?


Why not post a pic on here and we can check it out just to be sure
Its posible the reversed diode may have damaged the regulator

Have you measured the RAW DC voltage going to the regs input pin?
Brian Donegan  
#22 Posted : Tuesday, September 23, 2008 4:22:46 AM(UTC)
Brian Donegan

Rank: Administration

Groups: Administration, Customer
Joined: 10/24/2006(UTC)
Posts: 2,798
Location: Massachusetts, USA

Thanks: 2 times
Was thanked: 127 time(s) in 122 post(s)
I have corrected the layout images on the site if you want to verify it.
arnaud  
#23 Posted : Thursday, June 25, 2009 8:45:13 PM(UTC)
arnaud

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 6/25/2009(UTC)
Posts: 7
Location: Montreal, Qc, Canada

I'm planning to have a separate box for the PS (eagerly waiting for my order :-) ) . I've chosen the kit with two LCBPS and one LCDPS. My question is should I bring one ground to the DAC or three?
My guess is that one is enough and so I could used a 7 pins XLR.

Thanks,

Arnaud
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
2 Pages<12
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.