Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Options
View
Go to last post Go to first unread
MrMajestic  
#1 Posted : Sunday, October 28, 2007 12:53:09 PM(UTC)
MrMajestic

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 5/21/2007(UTC)
Posts: 150
Location: Sweden

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Since I seem to be the only one asking questions about Darwin, I might as well continue :)

I would like to have more outputs than just two. Is there anything that prevents me from connecting two Darwins, one as input and the other as output? I was thinking of connecting them through the loop connector. This would give me 6 in and 6 out.
Brian Donegan  
#2 Posted : Tuesday, October 30, 2007 6:40:46 AM(UTC)
Brian Donegan

Rank: Administration

Groups: Administration, Customer
Joined: 10/24/2006(UTC)
Posts: 2,865
Location: Massachusetts, USA

Thanks: 2 times
Was thanked: 138 time(s) in 133 post(s)
I can't think of a reason that would not work. That is a whole lot of ins and outs.

In fact, if you jumper the loop connectors as well, you could have 8 ins and 8 outs. Really, depending on how you wire the relays/switches, you could have any combination of ins and outs totaling 16.

Edited by user Tuesday, October 30, 2007 6:42:46 AM(UTC)  | Reason: Not specified

MrMajestic  
#3 Posted : Tuesday, October 30, 2007 3:06:10 PM(UTC)
MrMajestic

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 5/21/2007(UTC)
Posts: 150
Location: Sweden

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Brian Donegan wrote:
I can't think of a reason that would not work. That is a whole lot of ins and outs.

In fact, if you jumper the loop connectors as well, you could have 8 ins and 8 outs. Really, depending on how you wire the relays/switches, you could have any combination of ins and outs totaling 16.


Yeah I know its a lot of ins and outs, but you can never have too many :) I will probably go for 4 SE ins and outs plus 2 balanced of each.

By the way, is it possible to order just the board, audio connectors, jumpers and IDC connectors? I will most likely not need the full kits for all of the boards.

Edited by user Tuesday, October 30, 2007 3:11:01 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.